petak, 1. lipnja 2012.

Zmajevi protiv Latvije na Koševu?

Zmajevi protiv Latvije na Koševu?
Kasni se sa radovima na Bilinom Polju


Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, 11. septembra će odmjeriti snage sa Latvijom, a kako piše Oslobođenje ovaj duel mogao bi biti odigran na Koševu.

Naime, prema pisanju Oslobođenja svaki Fudbalski saveza dužan je u sjedište FIFA-e tri mjeseca prije početka kvalifikacija poslati ime stadiona na kojem planira odigravanje utakmica.

Iz našeg saveza to će i uraditi, no kako piše Oslobođenje, za duel sa Latvijom biće prijavljeno Koševo, a ne Bilino Polje.

Igrači i selektor Safet Sušić najviše bi voljeli igrati na Bilinom Polju, gdje su odigrane i prošle kvalifikacije, ali navodno iz FSBiH tvrde da se ne smiju upustiti u rizik prijavljivanja Bilinog Polja iz objektivnih okolnosti.

Naime, još uvijek se sa sigurnošću ne zna kada će početi radovi na postavljanju grijanja i kompletne rekonstrukcije terena, a pogotovo se ne može sa sigurnošću znati kada će ti radovi biti okončani, pa će zbog toga najvjerovatnije Koševo biti prijavljeno kao stadion na kojem će se igrati susret BiH i Latvije. 

_________________________________________________________________________________________

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice