srijeda, 4. srpnja 2012.

Dubrovački football summit uspio: Džeko pogodio dva puta

 

Prvi Dubrovnik football summit u potpunosti je uspio, u Gospinom polju gotovo 2.000 gledalaca došlo je pozdraviti velike nogometne zvijezde poput Edina Džeke, Stipe Pletikose, Aleksandra Kolarova, Igora Štimca, Ivicu Mornara, Srđana Andrića i brojne druge.

"Oduševljen sam brojem gledatelja, to je dokaz da je humanitarni turnir uspio, nadam se da će ovo postati dubrovačka tradicija", kazao je Emir Spahić, rođeni Dubrovčanin, koji je odmah nakon turnira pohitao na pripreme Seville, kojemu su u organiziciji svesrdno pomogli Darko Miladin i Zvonimir Deranja.

Utakmice su došli pogledati Halid Bešlić, Enes Bešlagić, dubrovački zet Tarik Filipović nakratko je odglumio Ćiru Blaževića, a poglede muškog dijela publike, više od nogometaša, plijenila je Mila Horvat.

U prvoj utakmici malonogometna selekcija Hrvatske s 5:4 svladala je Vatrene 98". Za malonogometaše su igrali Jukić, Osibov, Suton, Laura, Marinović, Andrijašević, Kubović, Cvjetković, Primić, Subotić, Protega i Babić, a za Vatrene 98" Prkačin, Štimac, Jurčić, Mornar, Miladin, Vejić, Đolonga, Musa, Deranja, Andrić i Putnik.

Strijelci su bili Marinović i Babić po 2, te Suton, a za Vatrene su zabili Musa 2, Mornar i Deranja. Na vratima je briljirao proslavljeni košarkaš Prkačin, onako visokog teško ga je bilo svladati, a lijepih poteza s obje strane nije nedostajalo.

"Bilo je super", kratko je kazao budući hrvatski selektor Igor Štimac, koji je doživio veliki pljesak Dubrovčana.

Dvoboj Hrvatska i prijatelji protiv Evropskih zvijezda bio je vrhunac dvodnevnog spektakla. Nisu stigli najavljeni Manuel Neuer i Lukas Podolski, te boksač Felix Sturm, s obzirom na to da su ih zaustavile obaveze u Njemačkoj, ali stigli su turski košarkaši Onan i Besok.


Šteta što se svi pozvani nisu odazvali, ali to nije umanjilo lijep ugođaj u Gospinom polju i ideju da se pomogne dubrovačkoj djeci s posebnim potrebama. Hrvatska i prijatelji igrala je u sastavu Pletikosa, Džeko, Perišić, Klasnić, Maglajlija, Kolarov, Rahimić i Vukčević, dok su evropske zvijezde bile u kombinovanom sastavu pjesme, glume, rukometa, košarke, borilačkih sportova i košarke. Igrali su Prkačin, Šola, Zečić, Perak, Spahić, Miladin, Bešlagić, Papac, a s klupe ih je vodio Halid Bešlić.

Na kraju je bilo 4:4, a za Hrvatsku i prijatelje dva pogotka postigao je Džeko, te Kolarov i Maglajlija, a za evropske zvijezde po dva gola postigli su Dražen Zečić, najbolji pjevač među nogometašima i najbolji nogometaš među pjevačima, te Miladin. Rezultat je bio najmanje bitan, u lijepoj dubrovačkoj večeri svi su bili pobjednici.

_____________________________________________________________
preuzeto sa: edindzeko.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva