ponedjeljak, 23. srpnja 2012.

Specijal iz Muđela na Sport Klubu

Nošeni emocijama iz Muđela i Brna 2011, Sport Klub je ponovo krenuo put Firence, glavnog grada provincije Firenca i Toskane, čuvenog regiona u centralnom delu Italije, gde se održava trka za Veliku nagradu Italije u Moto GP.

Od utorka, gledaoci Sport Kluba imaće prilike da prate specijal Hello from Mugello, priče iza kulisa najatraktivnije i najbrže trke u Moto GP kalendaru. Za trku u kojoj je prosečna brzina 177, kilometara na čas, maksimalna brzina na pravcu od gotovo 350 km na čas, Bridgestone , oficijalni snabdevač Moto Gp a , je imao pripremljene posebne super tvrde gume, za koje se opredelio samo jedan vozač- Kejsi Stoner, dvostruki svetski šampiopon. Australijanac je, na vrhuncu karijere,  najavio povlačenje na kraju ove sezone. 

Sa nama je podelio razloge svoje odluke, kao i planove za budućnost. Pored Stonera, sagovornici su nam bili :
Džeremi Brdžis
Horhe Lorenco
Dani Pedrosa
Mark Markez
Fausto Gresini
Lućio Ćikinelo
Štefan Bradl
Kolin Edvards
Sandro Korteze I drugi..

Neverovatna brzina, okupljanja sponzora, slavnih, bogatih I činjenica da je ovo Rosijeva staza  čini je zaista posebnom. Atmosfera koju, iz godine u godinu,prave neumorni navijači kralja ove staze na kojoj je pobeđivao od 2002. do 2008, nije izostala ni ove sezone. Dirnut podrškom, Valentino je, nakon trke u koji je završio kao peti, izašao na postolje da pozdravi obožavaoce .

Prvu epizodu serijala pogledajte u utorak od 17:45 na Sport Klubu.
___________________________________________________________________________________________
preuzeto od: SportKlub.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva