ponedjeljak, 23. srpnja 2012.

Milan i Arsenal u pregovorima oko Nicklasa Bendtnera

Čelnici Milana su s Arsenalom započeli pregovore oko transfera danskog nizozemskog napadača Nicklasa Bendtnera, koji se vratio s posudbe u Sunderlandu, ali nije u planovima Arsena Wengera, te mu je rečeno kako može napustiti klub.

Bendtner je u dresu Sunderlanda prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao osam golova, ali zbog brojnih problema izvan terena je pao u nemilost menadžera Martina O'Neilla, zbog čega je on odustao od ideje da posudbu na kraju sezone pretvori u trajni transfer.

U Arsenalu se također žele riješiti 24-godišnjeg Danca, kako bi dobili novac za dovođenje nekih drugih igrača, ali pronalazak odgovarajućeg kupca se pokazao teškim zadatkom, budući da su već propali pregovori s Malagom i Benficom.

Međutim, u igru se sada umiješao Milan, koji je preko vikenda započeo pregovore s Topnicima oko transfera koji bi trebao biti vrijedan oko deset milijuna eura.

Wenger je zbog svega Bendtnera izostavio s popisa putnika za predsezonsku turneju po Aziji, te se nada kako će on biti prodan do povratka s turneje početkom kolovoza. Milan želi što prije riješiti ovaj posao, ali samo po njima odgovarajućoj cijeni.

Vjeruje se kako je za Bendtnera zainteresiran i turski Fenerbahce, ali iz tog kluba za sada nema službene ponude.
________________________________________________________________________________________
preuzeto od: EuroNogomet.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva