nedjelja, 4. ožujka 2012.

Andres Villas Boas dobio otkaz

Andre Villas-Boas od danas više nije trener londonskog premijerligaša Chelsea. Serija užasnih rezultata i loše igre traje već duže vrijeme, ali posljednji poraz kod West Bromwich Albiona bila je ipak kap koja je prelila čašu. Ruski milijarder, Roman Abramovič očito više nije mogao gledati Portugalca kako mu uništava njegovu "najdražu igračku". Treninge Chelseaja preuzima Roberto do Matteo, ali on će na čelu biti samo dok se ne pronađe neko trajnije rješenje. 

Izgled AVB-a kada je čuo novu vijest... (sigurno razmišlja kako će potrošiti 12 m € nakon prijevremenog raskida)


 "Uprava kluba bi se htjela zahvaliti gospodinu Villasu Boasu na njegovom radu i doprinosu, i žao nam je što je došlo do prijevremenog raskida ugovora. Međutim, rezultati koje je postigao nisu bili zadovoljavajući", stoji u službenoj obavijesti kluba. 

Carlo Ancelotti je izjavi neki dan: "Sve je prilično jasno. Klub želi dati više prostora mladim igračima. Pokušavaju smanjiti utjecaj starijih, Terryja, Colea, Lamparda i ostalih. No, takvo pomlađivanje ima svojih loših strana, odnosno, rezultati moraju ispaštati. Preko noći se ne može napraviti takav uspješan zaokret i sigurno ne mislim da je Villas-Boas krivac za takvu situaciju. Treba vremena i strpljenja". Međutim, ruski tajkun očigledno toga više nema.

Da Vas podsjetim, "mini Mou" kako su mu tepali britanski mediji, preuzeo je "plavce" 22. juna 2011.g., a odšteta Portu je iznosila 15 milijuna eura. Nagađa se kako će odšteta Portugalcu zbog prijevremenog rakida ugovora iznositi 12 milijuna eura.

Kao najozbiljniji kandidat za užarenu klupu spominje se Rafa Benitez.

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva