srijeda, 14. ožujka 2012.

Inter - Marseille 2:1 (Video highlihts 13.03.2012.)

Claudio Ranieri doživio je novo razočarenje sa svojim nogometašima, nakon ispadanja od Marseillea u osmini finala Lige prvaka 2:1. U prvoj utakmici Francuzi su slavili 1:0.

U ovoj utakmici sve je mirisalo na produžetke, s obzirom da je Inter protiv Marseillea imao prednost od 1:0 sve do 90.minuta, golom Milita u 75.minutu. Međutim, tako nije mislio Brandao koji je nakon greške Samuela pogodio za 1:1, odnosno za prolazak dalje. 
Do kraja susreta, Inter je uspio povesti i trijumfovati, ali sa nedovoljnih 2:1, tako da je Marseille prošao u četvtfinale, prvi put nakon 1993.godine, kada su se oktili naslovom prvaka Evrope. Strijelac pobjedonosnog pogotka za Francuze bio je Pazzini, koji je precizan bio sa bijele tačke. Jedanaesterac je prethodno skrivio golman Mandanda koji je tom prilikom zaradio isključenje tako da ga neće biti na golu Marseillea u prvoj utakmici četvrtfinala.


                                           Video sa lucidnim komentatorom :D
 


„Ovo nesretno ispadanje savršeno oslikava našu sezonu. Vjerojatno smo igrali bolji nogomet od Marseillea u ovih 180 minuta i imali bolje prilike, ali dva gola koja smo primili u sudijskom vremenu koštali su nas ispadanja“, rekao je Ranieri, te podsjetio na pogodak Andrea Ayewa po isteku 90. minute u prvom duelu prije tri tjedna na Velodromeu.
„U tih 180 minuta našim suparnicima dopustili smo tri udarca u okvir gola. Primili smo dva pogotka. No, pobjeđuje ekipa koja zabija. Zato čestitam Marseilleu na prolasku u četvrtfinale.

Mi nismo mogli dati više no što smo večeras dali. Bili smo dobri u prvih 20 minuta, potom malo stali. Nismo dolazili u prilike odigravati dijagonalne lopte na naše napadače. U drugom sam poluvremenu zatražio od Wesleyja Sneijdera da više djeluje u ulozi ofenzivnoga veznog igrača. Onda mi se povrijedio. Sve u svemu, šteta. Dali smo od sebe sve što smo mogli“, završio je Italijan, dok je Didier Deschamps, trener gostiju koji je 2004. godine vodio Monaco sve do finala Lige prvaka, rekao:

„Postigli smo uistinu nešto odlično. Igrači su znali što im je činiti. Bila je to teška utakmica, pomalo i prezatvorena, u kojoj nismo imali naročitih prilika. Mogli smo bolje igrati u napadu, no Löic Remy danas nije bio raspoložen.

Ponavljam još jednom, za nas je ovo odličan uspjeh. Inter je i dalje velika ekipa a mi smo mali, tako da je ovo velika satisfakcija, nakon nekih teških trenutaka u Le Championnatu“, rekao je Deschamps nakon što je Marseille doveo u prvi četvrtfinale Lige prvaka od davne 1993. godine, kada je moćni francuski klub pod vodstvom Raymonda Goethalsa osvojio naslov europskog prvaka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva