srijeda, 21. ožujka 2012.

Kajzerslautern ostao bez Kurc-a


Kajzerslautern je bez pobjede 16 kola, a trener Marko Kurc je konačno tek danas dobio otkaz. Štefan Kunc, prvi čovjek kluba, objavio je da je Kurcu kao i pomoćniku Ginteru Gorencelu uručen otkaz, a da će današnji trening voditi Džeri Erman i Oliver Šefer koji su zaposlenici kluba.

Kurc koji je prethodno vodio Minhen 1860, vratio je Đavole u Bundesligu i prošle sezone je ostvario lijep uspjeh osvajanjem sedmog mjesta, ali ove sezone je situacija katastrofalna. Tim je bez  pobjede 16 kola čime je izjednačen negativni klupski rekord iz sezone 1967/1968, a nakon poraza od Šalkea ostali su poslednji na tabeli sa 20 bodova što je šest manje od Auzgburga koji je 15.

Kajzerslautern je u devet mečeva u nastavku sezone postigao samo 4 gola i to sve od strane defanzivaca, a sad već bivši trener je zanimljivo u oktobru produžio ugovor do 2013.
FCK predstojećeg vikenda gostuje u Frajburgu i za očekivati je da novi trener bude imenovan do tog susreta.


"Nakon poraza od Šalkea odlučili smo se na novi korak. Pokušali smo sve da učinimo da vratimo klub na noge prethodnih meseci, ali nismo uspeli", rekao je Stefan Kunc za zvanični sajt Kajzerslauterna.

1 komentar:

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva