ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

Brutalan start Guerrera nad golmanom Sven Ulreich-om - VIDEO


U okviru njemačke Bundeslige snage su odmjerili HSV i Stuttgart. Pri rezultatu 0:3 peruanski napadač iz HSV-a je izveo potez koji bi se slobodno mogao svrstati u rubriku "Mračna strana fudbala". U silnoj želji da dođe do lopte koja je praktično bila izgubljena, on je brutalno uklizao i pokosio gostujućeg golmana Svena Ulrajha. Sudija nije imao težak posao i odmah mu je pokazao cvreni karton.

Na kraju rezultat je glasio 4:0 za "švabe" a strijelci su bili:  Ibišević 23'; Kuzmanović 31' 47' (oba gola iz penala); Harnik 90'. Asistent kod prvog gola je bio Okazaki a kod četvrtog b-h reprezentativac Vedad Ibišević.


 Josea Paola Guerrera u idućih osam utakmica neće igrati zbog brutalnog prekršaja prenosi Goal.com.

 "Razočaran sam ovakvom odlukom. Ne odobravam Guerrerov start, ali ako to moram usporediti s drugim prekršajima onda ovo nije jedan od gorih", rekao je HSV-ov sportski direktor Frank Arnesen.

Guerreru je ovo drugi incident u svega dvije godine. U 2010. je nakon utakmice, pri izlasku s terena, bocom vode pogodio navijača u glavu. Klub ga je tada momentalno kaznio.

Peruanac bi se trebao vratiti u sastav HSV-a dva kola prije kraja prvenstva, no postoji i mogućnost da mu kazna bude smanjena s obzirom da se uprava hamburškog kluba već žalila na donesenu odluku DFB-a.

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva