nedjelja, 25. ožujka 2012.

Eurogol na utkmici Stoke - Manchester City (Peter Crouch - video)


U okviru 30. kola engleskog Premiershipa, nogometaši Manchester Cityja još su jednom kiksali u borbi s Manchester Unitedom za naslov prvaka. Utakmica je odigrana u subotu, 24. marta 2012., na Britania stadionu.

Peter Crouch je u 59. minuti postigao pogodak za veliko slavlje domaćina i učinio je to na veličanstveni način. Primio je na više od dvadesetak metara loptu i potom ju opalio sjajnim volejem. Lopta je bila prejaka, previsoka i neuhvatljiva za golmana Manchester Cityja, Joea Harta.

"Haha, nije baš da mi ovo pođe za nogom svaki dan. Vjerojatno je ovo najljepši gol koji sam postigao u karijeri", rekao je dvometraš Peter Crouch o pogotku koji bi na koncu mogao silno pomoći Manchester Unitedu u utrci za prvaka.


United sada ima priliku nedjeljnom pobjedom protiv Fulhama pobjeći na tri boda prednosti u odnosu na City.


"Na treningu često odigravam volej udarce. Volim ih. Ali, lopta obično ne leti baš ovako. Ide na sve strane, ali ne u mrežu", rekao je Crouch.


 

_____________________________________________________

Remijem na Brittanija stadionu City je napravio još jedan korak unazad u borbi za titulu prvaka Engleske, s obzirom na to da su pružili priliku gradskom rivalu Unitedu da im, eventualnom pobjedom nad  Fulhamom, pobjegne na tri boda.

Trenutno su City i United izjednačeni na tabeli sa po 70 bodova, s tim što City ima bolju gol razliku, ali i utakmicu više.

Ostali rezultati 30. Premiershipa: Chelsea - Tottenham 0:0, Arsenal - Aston Villa 3:0, Bolton - Blackburn 2:1, Liverpool - Wigan 1:2, Norwich - Wolves 2:1, Sunderland - QPR 3:1, Swansea - Everton 0:2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva