subota, 17. ožujka 2012.

Tenis - završnica turnira Indian Wells


U prvom polufinalnom meču na mastersu u Indian Wellsu Novak Đoković će igrati protiv amerčkog diva Johna Isnera. Đoković se u polufinale plasirao pobjedom nad Nicolasom Alamgrom, dok je Isner savladao Gillesa Simona.

POLUFINALE UŽIVO - Novak ĐOKOVIĆ vs John ISNER - pratitet na SPORT KLUBu.

Đoković i Isner su do sada igrali dva puta. Oba meča su igrana 2010. godine i oba puta je Novak bio uspješniji. Prvi međusobni meč odigrali su na Davis Cupu kada je Đoković pobjedom (7-5, 3-6, 6-3, 6-7(6), 6-4 ) donio bod za Srbiju protiv Sjedinjenih Američkih Država, dok je drugi meč igran u polufinalu Pekinga (7-6, 6-2). Meč se igra večeras (subota) od 19:00 časova po našem vremenu.

__________________________________________________________________________________

Meč između Nadala i Federera je drugo polufinale. Po mnogima, Federer je blagi favorit jer je u pravoj formi i jednostavno želi Novaka u finalu.

Roger Federer plasirao se u polufinale Indian Wellsa pobjedom nad Argentincem Huna Martin Del Potrom sa 6-3, 6-2 po setovima, dok se Rafa dobro namučio da izbori plasman u polufinale protiv Nalbandiana rezultatom 2:1.

Nadal i Federer su igrali ukupno 37 puta, od čega je 18 puta slavio Nadal, dok je devet mečeva pripalo Federeru. Ove godine su odigrali jedan meč u plufinalu Australian Opena koji Rafa riješio u svoju korist rezultatom 6:7 6:2 7:6 6:4. Od četiri meča, koliko su igrali prošle sezone tri je Španjolac riješio u svoju korist i to u Miamiu 6:3 6:2, Madridu 5:7 6:1 6:3 i Roland Garrosu 7:5 7:6 5:7 6:1, a Federer je dobio njihov četvrti prošlosezonski meč koji su igrali na završnom turniru u Londonu sa 6:3 6:0. Pobjednika ovog meča treba birati po nekom vlastitom osjećaju, jer u ovakvim susretima gdje igraju vrhunski igraći obično presude sitni detalji i trenutno raspoloženje svakog od igrača.

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva