srijeda, 7. ožujka 2012.

Carlos Tevez odigrao utakmicu za rezerve Manchester City-a i pogodio

Carlos Tevez je odigrao još jednu utakmicu za rezerve Manchester City-a, ali ovaj susret protiv Boltona su gledali i navijači za razliku od onoga protiv Prestona. Argentinac se upisao u listu strijelaca, a utakmica je završena pobjedom Građana od 3:1. Tevez je izazvao ovacije navijača, posebno nakon što je pogodio u 51.

Tevez je igrao nešto više od pola sata a zamijenio ga je sin Roberta Mancinija, Filippo. Nakon što je završila sapunica vezana uz njegovo odbijanje igranja, bježanje, mogući transfer i sada povratak, napokon se vratio i zabio.

Tevez je toplo dočekan od domaće publike, pa je tako pri odlasku na poluvrijeme poklonio dres vjernom navijaču, a kada je izlazio s terena prilikom zamjene uslijedile su glasne ovacije oko 1000 okupljenih gledatelja.

Čak i pri izlasku sa stadiona se okupila ogromna masa ljudi kako bi pozdravila njegov povratak. Tevez je sve to, čini se, vrlo dobro podnio s obzirom da je cijelo vrijeme bio dobro raspoložen i nasmijan.

Menadžer vodećeg sastava Premiershipa Roberto Mancini ne planira koristiti usluge argentinca u narednoj utakmici (nedjelja) protiv Swanse-a, ali bi Tevez mogao zaigrati 19. marta kada City dočekuje na Etihadu londonski Chelsea. 


 VIDEO utakmice City-a i Boltona:

Nema komentara:

Objavi komentar

Igrajte ON-line menadžer

Fudbal - Online Igre - Uživaj u ukusu pobjede!

Povećajte promet svog bloga/stranice

Arhiva